ΕταιρίαΗ εταιρία μας


Η εταιρεία THALPOS ΑΒΕΕ είναι μια βιομηχανική, εισαγωγική και εμπορική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά, σε ποιοτικά προϊόντα ύπνου.

Η εταιρεία ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1991 με την εισαγωγή και εμπορία των στρωμάτων και μαξιλαριών της διεθνούς φήμης Αγγλικής μάρκας DUNLOPILLO.

Από τα πρώτα βήματά της είχε μια συνεχή άνοδο και σταδιακά ξεκίνησε την αντιπροσώπευση και άλλων οίκων του εξωτερικού, η επιλογή των οποίων γινόταν πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διέθεταν.

Σήμερα τα προϊόντα που η εταιρεία εισάγει και αποκλειστικά αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, ανήκουν σε μεγάλα εμπορικά ονόματα της παγκόσμιας αγοράς, όπως, η Αυστραλέζικη SHERIDAN σε λευκά είδη, οι Γαλλικές ELVE, CATIMINI, MANUEL CANOVAS, και DESIGNERS GUILT επίσης σε λευκά είδη, η Σλοβένικη ODEJA σε μάλλινα παπλώματα και μαξιλάρια, η Δανέζικη ROYAL SLEEP OF SCANDINAVIA σε πουπουλένια παπλώματα και μαξιλάρια ,οι Γερμανικές ROKADO σε ανακλινόμενες βάσεις και ARTE M σε έπιπλα.

Παράλληλα με την εισαγωγή και εμπορία η εταιρεία ξεκίνησε και την παραγωγή επίπλων κρεβατοκάμαρας, όπως υποστρώματα, κεφαλάρια και μικρών επίπλων τα οποία διαθέτει στην αγορά σε συνδυασμό με τα στρώματα DUNLOPILLO, τα οποία επίσης κατασκευάζει στην Ελλάδα κατόπιν εξουσιοδοτήσεώς της από την Αγγλική εταιρεία. Ενώ παράλληλα προέβη σε μια πολύ μεγάλη επένδυση εξαγοράζοντας το όνομα DUNLOPILLO για την Ελλάδα το 2007.

Το όνομα της εταιρείας είναι από τα πλέον καθιερωμένα στην συγκεκριμένη αγορά και θεωρείται από τους Έλληνες καταναλωτές, συνώνυμο της ποιότητας και αξιοπιστίας.

Από τον Αύγουστο του 2003 η εταιρεία μεταφέρθηκε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην ΒΙΟ.ΠΑ Κερατέας, εκτάσεως 7.500 τ.μ με στεγασμένους χώρους παραγωγής συνολικού εμβαδού 2.000τ.μ. Η περιοχή αυτή είναι κοντά στο νέο αεροδρόμιο, στους μεγάλους οδικούς άξονες και στο υπό κατασκευή νέο λιμάνι του Λαυρίου, τα οποία δημιουργούν εξαιρετικές συνθήκες άμεσης προσβασιμότητας στην εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας.

Ήδη προγραμματίζεται με γοργούς ρυθμούς η επέκταση των χώρων παραγωγής προκειμένου να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες, λόγω της σημαντικής αύξησης του κύκλου εργασιών. Ήδη άλλα 2.000 τ.μ. υπολογίζεται ότι θα προστεθούν στους στεγασμένους χώρους της εταιρείας μέσα στο 2011.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός της εταιρείας είναι ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο διατίθεται αυτή την στιγμή στην παγκόσμια αγορά για το συγκεκριμένο τομέα, γεγονός που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της η οποία άλλωστε έχει πιστοποιηθεί και με το ISO 9001.

Σε ότι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό αυτή την στιγμή η εταιρεία απασχολεί (35) τριάντα πέντε άτομα, συμβάλλοντας και αυτή, στο μέτρο του δυνατού, στην άμβλυνση του προβλήματος της ανεργίας, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή όπου και εδρεύει.

Η Thalpos ABEE διαθέτει τα προϊόντα της, πραγματοποιώντας χονδρικές πωλήσεις, σε 750 διαφορετικά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα αναπτύσσει συνεργασίες με δίκτυο καταστημάτων πελατών της. Ήδη διαθέτει (5) πέντε εταιρικά καταστήματα, (4) τέσσερα στην Αθήνα, (1) ένα στη Θεσσαλονίκη και (29) εικοσιεννέα καταστήματα shop in shop στην Αττική και Υπόλοιπη Ελλάδα.

Η σταθερά μεγάλη προτίμηση της ποιότητας Dunlopillo από τους καταναλωτές δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις ανάπτυξης της εταιρείας στο μέλλον.